Dit zijn de dingen die je in moet vullen voor klanten kunnen bestellen op jouw HOALE website:

• Betalingen:
    Om betalingen te kunnen verwerken moet er een Mollie account worden gekoppeld aan jouw HOALE website
    • Koppel Mollie daarna aan jouw HOALE website door de Mollie LIVE API-Key en de Test API-Key in het beheer van HOALE in te vullen.
  • Bedrijfsgegevens:
    • KVK nummer, HOALE is uitsluitend bedoeld voor zakelijke gebruikers
    • Een logo (transparante PNG) van je bedrijf.
    • Een werkend e-mailadres waarop je bestellingen kunt ontvangen
    • Adres van de (afhaal-)locatie

• Categorieën en menu
    • Maak tenminste 1 categorie aan (b.v. Voorgerechten)
    • Voor jouw menu toe en beschrijf deze zo volledig mogelijk.
    • Zijn er combinaties mogelijk vernoem deze dan apart van elkaar
    • Bepaal de volgorde. Het menu wordt getoond op basis van volgorde en daarna alfabetisch op naam.
  • Openingstijden; We maken een onderscheid tussen openingstijden van de zaak, uiterste besteltijd (keuken open van-tot) en afhaal-/bezorgtijden. Zie instructie

Zijn bovenstaande zaken geregeld dan kan je beginnen met jouw menu te delen op social media, in je nieuwsbrieven of als je wilt via een Hoale poster (apart aanvragen)