Mollie is een betrouwbare partij die automatisch uitbetaalt op het door jou ingestelde moment. Controleer jouw instellingen als je geen betaling ontvangt op het verwachte moment.

Log in op het beheer van Mollie om te controleren wat jouw instellingen zijn.

Ga naar instellingen en klik op Uitbetalingen.
Controleer of frequenties op de gewenste interval staat.
Staat dit goed ingesteld?

Kijk dan op dezelfde pagina naar Het minimale uitbetalingsbedrag.
Er wordt pas uitbetaald als dit bedrag bereikt is. Het huidige saldo zie je linksboven in de hoek.

Naast het minimale uitbetalingsbedrag hoort een geverifieerd bankrekeningnummer te staan. Voeg dit eventueel toe via het Mollie beheer onder bankrekeningen, zorg dat het geverifieerd is/wordt.

Als er meer geld dan het minimale uitbetalingsbedrag bij Mollie staat en de uitbetalingstermijn al is verstreken èn je bij Mollie het juiste (geverifieerde) bankrekeningnummer hebt ingevuld is het moeite waard te kijken of je de juiste API-key in hebt gevuld.

Ga naar het Mollie dashboard. Klik op developers. Kies dan API-keys.
Controleer of je de API-keys correct hebt ingevoerd in het beheer van jouw Hoale website. Ga hiervoor naar het Hoale beheer en klik op Mollie API.

De Live API-key is te vergelijken met een adres. Het bepaalt waar geld terecht komt. Als je een ander adres hebt ingevuld komt het geld niet op jouw Mollie rekening. Pas de API direct aan zodat de opbrengst van toekomstige bestellingen wel bij jou terecht komt.