>> In te stellen in het HOALE beheer onder tab menu <<

Als je 1 of meerdere categorieën hebt aangemaakt kun je de menukaart gaan vullen.

Ga in het beheer naar menu, klik op nieuw.
Bestaande gerechten kun je wijzigen door op het bewerkicoon achter het gerecht te klikken.

Invulvelden (nieuwe) gerechten
Categorie
Selecteer de categorie waar dit gerecht onder getoond moet worden

Gerecht
Naam van het gerecht

Omschrijving
Deze informatie wordt getoond onder de naam van het gerecht

Prijs
Consumenten prijs, dus tarief incl BTW

Volgorde
Hiermee bepaal je de volgorde waarop gerechten worden getoond.

Te bestellen
Vink aan om het gerecht op de website te tonen.
Vink uit als product niet getoond moet worden/niet meer op voorraad is.

Kies opslaan

De wijziging is direct zichtbaar op de website (ververs de pagina evt met de F5-knop)