Binnen een uur kan jouw bezorg- en/of afhaalkanaal live staan. Simpel en effectief. Zodat jouw klanten ook thuis kunnen genieten van de vertrouwde overheerlijke gerechten. 

Wil je Hoale proberen? Dat snappen we, wij zijn zelf ook erg enthousiast. Ga naar https://registreren.hoale.nl/ om je aan te melden voor de gratis  proefperiode van 7 dagen. 

Dit mag je van Hoale verwachten:

Afhalen/bezorgen  
Halen, brengen of alle twee. Dat bepaal je zelf.  

 • Betaling 
  Klanten kunnen hun bestelling online plaatsen en betalen. Alleen betaalde bestelling worden op de bestellijst getoond. Betalingen worden verwerkt dmv integratie van paymentprovider Mollie. Betalingen komen binnen op jouw eigen Mollie account, je kunt direct over jouw omzet beschikken.   
 • Bezorggebied
  Handige functionaliteit om bezorggebied te selecteren. 
  Voer simpelweg de postcode van het vertrekpunt in, geef aan binnen welke straal je wilt bezorgen. Hoale toont alle postcodes en plaatsen die binnen de gekozen straal vallen. JIj vinkt aan welke postcodegebieden je wel/niet gaat bedienen. De optie 'bezorgen' wordt alleen getoond aan klanten binnen de gekozen postcodegebieden. 
 • Gerechten op het menu
  Realtime beheer van jouw menukaart. Aanpassingen die jij doet zijn direct zichtbaar voor klanten. 
  Zet jouw gerechten op de kaart in de juiste categorie en in de gewenste volgorde. Natuurlijk geef je per gerecht ook een beschrijving en een prijs mee. 
  Per categorie kan een omschrijving worden meegegeven. (Bijv. Soepen - Onze soepen worden geserveerd met .....) 
 • Afbeeldingen per menu item
  Het is mogelijk om een afbeelding bij een menu item te plaatsen. De afbeelding wordt automatisch in een vierkant geknipt waarbij de maximale afmeting 800x800 pixels zal zijn. Men kan op de afbeelding klikken om een grotere afbeelding te krijgen.
 • Uitverkocht of van de kaart
  Zijn er wijzigingen in de menukaart of is een gerecht uitverkocht? In beide gevallen wil je niet dat klanten het gerecht nog kunnen bestellen. Dmv één vinkje bepaal je of een gerecht te bestellen is. 
 • Overzicht Hoale restaurants
  Aangesloten restaurants worden getoond op Hoale.nl. In de toekomst worden hier lokale subpagina's aan toegevoegd. Bijv. www.rotterdam.hoale.nl
  Bezoekers van Hoale.nl zien het aanbod in hun regio. Om dit mogelijk te maken gebruiken we de geolocatie van onze websitebezoekers. 
 • Telefonische bestellingen verwerken incl controle op betaling 
  Accepteer jij ook bestellingen die via de telefoon binnen komen? Geen probleem. Deze kunnen gewoon mee in de workflow. Voer ze via het beheer in. Hoale genereert een betaallink. Jij stuurt deze (via sms/mail/whatsapp) naar jouw klant. Zodra jouw klant via de link betaalt komt de bestelling op de juiste tijd en plaats terug in de bestellijst en kun jij ermee aan de slag. 
 • Slimme bestellijst
  Onze bestellijst is voorzien van allerlei technische snufjes die jouw werk eenvoudiger maken. 
  - Je ziet alleen bestellingen die betaald zijn. Jouw scherm wordt automatisch iedere 30 seconden ververst, je hebt dus realtime overzicht.
  - Helder en actueel overzicht. We controleren iedere 30 seconden of er nieuwe bestellingen zijn en tonen die direct op jouw bestellijst.
  - Sorteert bestellingen automatisch op afhaal-/bezorgtijd.
  - We sorteren bestellingen ook op volgorde van afstand. Bezorging 'ver weg' staat boven 'om de hoek' of afhalen. 
 • Geprinte orderbevestiging
  Betaalde bestellingen worden niet alleen in het beheer van Hoale getoond, je ontvangt ook een systeemmail met de details van de bestelling. Je kunt jouw mailbox zo instellen dat onze systeemmails automatisch uit worden geprint op het moment dat zij binnenkomen. Deze print kun je naar eigen inzicht gebruiken in jouw workflow. 
 • Berichten naar klant 
  - Bevestiging bestelling
  Klanten die betaald hebben ontvangen automatisch een emailbericht waarin de bestelling bevestigd wordt. 
  - Bevestiging bezorg/afhaaltijd 
  Klanten geven een gewenste afhaal-/bezorgtijd aan. Jij geeft aan wat de werkelijke tijd wordt. Klanten krijgen een emailbericht met de werkelijke bezorg-/afhaaltijd. (Deze werkwijze is optioneel, je kunt er ook voor kiezen om deze stap over te slaan)  
  - SMS-bericht
  Naast bovenstaande meldingen kun je jouw klanten ook een SMS-bericht sturen zodra de werkelijke afhaal-/bezorgtijd bekend wordt. Aan de SMS-service zijn kosten verbonden, per verzonden bericht betaal je 15 cent, per bestelling wordt 1 SMS-bericht verstuurd. Neem contact met ons op als je interesse hebt in deze service. 
 • Beheer van teksten
  Hoale communiceert door middel van e-mail en/of SMS-berichten met jouw klanten. Het dynamische gedeelte* van de berichten wordt automatisch gegeneerd. De begeleidende teksten kun je zelf beheren. Zo voorkom je vragen en zorg je dat de communicatiestijl aansluit op de beleving die jij klanten wilt geven.
  *Voorbeelden van dynamische gegevens: opgegeven bezorgadres, gewenste tijd, bestelde producten, totaal prijs.
 • Openingstijden 
  Als je een restaurant hebt klinkt de term openingstijden simpeler dan het in werkelijkheid is. Allereerst geef je aan op welke dagen en tijden jouw zaak geopend is. Daarbij geef je aan hoeveel tijd jij nodig hebt om een bestelling te kunnen verwerken en tot hoe laat de keuken sluit. Obv deze tijden worden de bestelmomenten bepaald waaruit een klant kan kiezen. 
 • Vooruit bestellen
  Een functionaliteit waar gretig gebruik van wordt gemaakt. Klanten kunnen hun bestelling enkele dagen vooruit plaatsen.  
 • Minimaal bestelbedrag
  Jij bepaalt of er een minimaal bestelbedrag geldt voor afhalen- en/of bezorging. Wij stellen dit voor je in. Bestellingen onder het minimale bestelbedrag worden niet geaccepteerd. 
 • Bezorgkosten 
  Hanteer jij standaard bezorgkosten of gratis vanaf .... euro? Wij zorgen dat bezorgkosten automatisch op de juiste manier worden berekend. 
 • Actiecodes
  Kortingen kun je op veel manieren geven. Hoale werkt met codes. 
  Jij bepaalt wat klanten krijgen als ze een code invoeren; een vast kortingsbedrag, een kortingspercentage of een gratis product. Jij bepaalt in welke periode de kortingscode geldig is en hoe vaak deze kan worden gebruikt.  
 • Social sharing
  Sharing is caring, gebruik jouw social kanalen om meer publiek te bereiken. Als iemand jouw URL noemt in een Whatsapp bericht, Google, Facebook, Linkedin of Instagram wordt er automatisch een afbeelding en korte omschrijving toegevoegd. Jij bepaalt in het beheer welke boodschap en afbeelding je mee wilt geven. 
 • Beveiligde website
  Alle Hoale websites draaien onder SSL. Oftewel, op een beveiligde omgeving. 
 • Vormgeving van jouw website
  Jouw website is vormgegeven door experts op het gebied van gebruikersgemak. Iedere Hoale website is zowel op de computer als op een tablet/mobiel gegarandeerd functioneel en overzichtelijk voor gebruikers. 
  Jij bepaalt de achtergrondkleur, het logo en het lettertype, zo zorg je dat jouw Hoale website herkenbaar is en qua look and feel aansluit op de sfeer van jouw restaurant. 

In ontwikkeling:

- Dieetwensen/allergieën > Deze worden per gerecht instelbaar
- Dagmenu > Gerechten die tijdelijk beschikbaar zijn en alleen op een specifieke dag te bestellen zijn. 
- Optie pinbetaling toevoegen. Bestellingen die dmv pintransactie voldaan worden krijgen status 'betaald' en komen in het besteloverzicht. 

Wishlist:

(Wensen zijn wensen, we geven geen garantie dat ze uit gaan komen) 
- Uitbereiding filteren voor klanten obv dieetwensen/allergieën, soort keuken (Italiaans, vegetarisch, etc.)
- App voor consumenten
- App voor bezorgers


Enthousiast? Ga naar https://registreren.hoale.nl/ om jouw restaurant aan te melden. Na de gratis proefperiode van 7 dagen betaal je ons maandelijks, achteraf. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Op https://www.hoaleservices.nl/ vind je onze tarieven.