>> In te stellen in het HOALE beheer onder tab bedrijf <<

Alle bedrijfsgegevens met uitzondering van KVK worden op jouw pagina getoond.

Logo
Voeg een PNG-bestand met transparante achtergrond toe. Dit logo wordt bovenaan jouw pagina geplaatst. De afbeelding van het logo wordt automatisch vergroot of verkleind tot een hoogte van 200 pixels.

Naam
De naam van jouw zaak. De naam die je hier invult komt o.a. terug in emailberichten naar klanten.

KVK
Het KVK nummer wordt gebruikt om je een correcte factuur te kunnen sturen.

Adresgegevens
De adresgegevens worden onderaan jouw pagina getoond.
Kunnen klanten afhalen? Dan is het raadzaam om de adresgegevens van de afhaallocatie in te vullen.

• Adres Straatnaam en huisnummer
  • Postcode Wordt onderaan jouw pagina getoond
  • Plaats Vestigingsplaats
  • Telefoon Het telefoonnummer dat klanten kunnen bellen als zij vragen hebben

Vergeet niet om ook jouw Mollie API in te vullen. Zonder de Mollie API kunnen klanten niet betalen.